3 двойки зодии, които няма как да бъдат заедно

Вижте кои са те

2024-08-14 18:00:00
3 двойки зодии, които няма как да бъдат заедно
Снимка: iStock/Halfpoint

Има няколко зодиакални двойки, които просто няма как да бъдат заедно. Дори да опитат, нещата между тях няма да се получат и връзката ще е пълна с драми, проблеми, нараняване. Ето кои няма как да са заедно, според "Times Of India".

 


Овен и Рак

 

Овните са смели, приключенци и обичат забавленията. Не правят планове, действат импулсивно, лесно избухват и са доста прями - често нараняват с думите си. Раците са пълна противоположност. Те са мили, добродушни, състрадателни, внимават как се изказват. Държат на семейството, уюта, дома, не обичат шумните компании. Чувствителни са и Овните лесно може да ги засегнат. Раците копнеят за щастлив дом, другите зодии пък не са традиционалисти.

 

Лъв и Скорпион

 

Много силни характери. Между тях може да има хубаво приятелство, но любовната връзка няма как да е успешна. Лъвът иска внимание, да е под светлините на прожекторите, общува много и постоянно се среща с различни хора. Скорпионите са по-потайни, мистериозни, не обичат да са център на внимаие и предпочитат малките компании. Освен това, Лъвът желае да му се възхищават, а Скорпионите не изразяват любовта си по този начин. Във връзката ще има много спорове и ревност.

 

Дева и Стрелец

 

Те също са пълни противоположности. Девите се нуждаят от ред, организираност, много са практични, сериозни, работливи. Забелязват всеки детайл и са перфекционисти. Стрелците пък ненавиждат това. Те живеят за мига, не мислят за бъдещето, не правят планове, искат да се забавляват, импулсивни са, харесва им около тях да има хаос и да не знаят какво следва. Те са спонтанни и приключенци, а Девите трябва да планират всичко и да изпипат всеки детайл. Изобщо не си подхождат. 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия